Akashatræning, noget for dig?

Alt efter,  hvor vi er i livet, så vil vi hver især have vore motiver for at deltage i akashatræninger, som er 4-5 dages træninger med fokus på empowerment og healing. 

Som værende spirituelle væsener med følelser og menneskelige behov, så vil vi opdage, at der på et tidspunkt i livet vil dukke et behov og ønske om at kunne blomstre indefra. 

Et behov for at være mere i kontakt og balance med os selv, få adgang til indre styrke, være mere kongruent, være mere autentisk, finde energi til at træde i karakter, ændre vaner etc.

  • Måske føler vi mathed og 'metaltræthed' i vore kroppe?
  • Måske er vi trætte af at brokke os og ønsker at komme ud af offerrollen?
  • Måske er vi trætte, stressede og ubalancerede?
  • Måske føler vi os kropslig frusterede og ude af sync.
  • Måske føler vi, at vore hjerter kunne åbnes endnu mere, men ved ikke hvordan? 
  • Måske har vi blot brug for at slå to fluer med ét smæk. Empowerment kombineret med egentid, væk fra familien og sammen med ligesindede?

Fordele ved at deltage i en struktureret spirituel tilgang, som Akasha Empowerment & Healing Systemet tilbyder, er at vi får tilført ny energi, hjælp til at ændre begrænsende overbevisninger i vores cellehukommelse og dermed bedre adgang til vor intuition. Et liv i flow er indenfor rækkevidde. Med andre ord det bliver lettere at navigere i orden og kaos i dagligdagen.

Akasha program Færøerne

DAG 1
Energi, chakra, de 3 selver, kalibrering, fokusering m.m.
 
DAG 2
Ved hjælp af dynamiske meditationer og åndedrætsøvelser renser vi ud i gammel, løstsiddende frustrationsenergi for at få adgang til ny tidsvarende energi. En dag med sved på panden.

DAG 3
Vi tager kontakt til naturelementerne kombineret med opmærksomhedsøvelser.
Eftermiddag initiering af akashasymboler.

DAG 4
Diverse meditationer bl.a. Ho’oponopono samt healing i praksis.
Halvdagstur i den skønne færøske natur. 

Tilmelding 26.-29.marts 2020

Praktisk

Akashatræninger på Færøerne er grundet de korte afstande generelt arrangerede som eksternat. Dvs. at deltagere sover hjemme eller på hotel indenfor rimelig afstand.

Kommer der deltagere 'udefra' - (Danmark, Norge ... er vi behjælpelige med at finde overnatningsmuligheder i Tórshavn eller nærmeste omegn)

Pris: DKK 5.100,-
Inklusive Undervisning, manual, frokost og forfriskning

Færøske træninger i 2020
  • 26.-29. marts
  • 8.-11. oktober

Alle dage kl. 9-17
Tilmelding 26.-29.marts 2020